Claudia Myatt - Gyerünk vitorlázni!

Gyerünk vitorlázni könyv borító

Az első magyar nyelven megjelent és gyermekeknek készült vitorlás könyvet tartja a kezében az olvasó – vitorlázó apukák, anyukák, nagyszülők figyelem! A könyv a Brit Vitorlás szövetség (RYA) gondozásában készült, elképesztően szép rajzokkal, ábrákkal, a gyermekek nyelvén szólva tanítja meg a vízilurkókat mindenre, ami a vitorlázás tanulása folytán fontos lehet. Megmagyarázza a fogalmakat, bemutatja a manővereket, felkészít az indulás előtti teendőkre. A címlapon helyet hagytak csemeténk nevének – egyszóval ennek a könyvnek oda kell kerülnie minden 8-10 éves korában a vitorlázással ismerkedő kölyök kezébe. Garantáltan vitorlázni fognak hatvan évvel később is!


A könyv ára 5.000 Ft, ami tartalmazza belföldre a küldemény postaköltségét is, amennyiben előre utalja az összeget. Ha utánvéttel szeretne rendelni, akkor a további postaköltség 2000,-Ft.
A könyv és a munkafüzet együtt 8.000,-Ft, ami tartalmazza belföldre a küldemény postaköltségét is, amennyiben előre utalja az összeget. Ha utánvéttel szeretne rendelni, akkor a további postaköltség 2000,-Ft.

Megrendelem!


Gyerünk vitorlázni! - Gyakorlatok könyv borító

Megjelent a Gyerünk vitorlázni! könyv társkötete, a könyvhöz tartozó munkafüzet is. A kötet színes, sokrétű feladványt és fejtörőt tartalmaz, melyek elsősorban a Gyerünk vitorlázni! könyv tartalmára kérdeznek rá. A feladatocskák különböző nehézségűek annak érdekében, hogy minden fiatal el tudjon mélyedni benne: kis színezési-rajzolási feladat mellett található benne keresztrejtvény, szókirakó, stb. A könyvecske közepén 4 oldalnyi matrica található, melyek helyes beragasztása még izgalmasabbá teszi a sokszor tényleg elgondolkodtató feladatokat.
Ezt a kiadvány is a Brit Királyi Jachtszövetség (RYA) kiadásában megjelenő, évek óta elismert és népszerű angol gyerekkönyv licensze alapján született meg.
A gyakorlókönyv a könyvhöz hasonlóan igényes kiadású, 36 színes oldalt + 4 oldal matricát tartalmaz.


A munkafüzet ára 3.500,- Ft, ami tartalmazza belföldre a küldemény postaköltségét is, amennyiben előre utalja az összeget. Ha utánvéttel szeretne rendelni, akkor a további postaköltség 2000,-Ft.
A könyv és a munkafüzet együtt 8.000,-Ft, ami tartalmazza belföldre a küldemény postaköltségét is, amennyiben előre utalja az összeget. Ha utánvéttel szeretne rendelni, akkor a további postaköltség 2000,-Ft.

Megrendelem!